2.18.2017

Školení péče o pleť


Minulý měsíc jsem se přihlásila do projektu školení 'AMBASADOR - PÉČE O PLEŤ'. Jedná se o koncept 3 školení, jejichž cílem je naučit nás správně pečovat o svoji pleť, znát důkladně naše výrobky a zdokonalit svoje prezentační dovednosti. Našim úkolem je totiž umět předat tyto informace dál a pořádat vlastní školení na toto téma.

Já jsem se tedy svého úkolu ujala a uspořádala ŠKOLENÍ PÉČE O PLEŤ v našem Studiu Oriflame ve Svitavách. Školení se konalo ve dvou termínech - 16. a 17. února, v odpoledních hodinách. Protože školení bylo rozděleno na teoretickou, ale i praktickou část, účasnilo se ho pouze 5 osob, aby bylo možné si pohodlně výrobky vyzkoušet a věnovat se každému individuálně.

V teoretické části jsme probrali všechny řady pleťové kosmetiky, které Oriflame nabízí - tedy Love Nature, Optimals, Ecobeauty a NovAge. Zjistili jsme, proč a jak bychom se vlastně o svoji pleť měli starat a jak vybrat vhodné produkty. Naučili jsme se rituál péče o pleť - 4 kroky, které by každá žena měla při péči o svoji pleť dodržovat. Dále jsme se již zaměřili speciálně na řadu NovAge. Prošli jsme si jednotlivé řady NovAge - True Perfection, Ecollagen, Ultimate Lift a také úplně novou řadu Time Restore. Každá žena si tak mohla vyzkoušet výrobky, které chtěla. 
Měli byste také zájem zúčastnit se podobného školení? Není problém! Kontaktujte mě ZDE a domluvíme se na podrobnostech. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Najdete nás