5.17.2017

Zábava & vzdělání - SARPIO


V květnu jsme se s týmem zúčastnili další části školícího programu SARPIO. Jedná se o projekt, který je určený pro lídry a jejich týmy a pomáhá nám lépe se naučit pracovat s nováčky a rozšiřovat tým.





Tentokrát nás čekalo školení dvoudenní. Díky tomu tak pro nás byl velkým přínosem hlavně čas, který jsme mohli strávit jako jeden tým spolu :-)






Ubytovaní jsme byli opět v krásném hotelu Prachárna v Olomouci. Čekala nás krásně připravená školící místnost a chutné občerstvení.
Hlavním tématem, které propojilo celé školení bylo 
TÝMOVÁ PRÁCE a OSOBNÍ ZNAČKA

Týmová práce byla hlavní náplní 1. dne, kdy jsme se ujistili, že každý člen týmu je osobnost a má svoji důležitou roli. 
Hostem byla mladá maminka a direktorka Barbora Klang, která nám ukázala, jak jít příkladem pro svůj tým. Perfektně se svým týmem spolupracuje a ačkoliv je na mateřské dovolené, nebrání jí to být zároveň i skvělým lídrem. Její nadšení a oddanost pro Oriflame nás všechny dostalo, je to opravdu dáma na svém místě :-)
Dalším hostem byl manažer Jiří Verner, který nám ukázal svůj způsob práce - a to prostřednictvím internetu a sociálních sítí. Sám zároveň pracuje na celý úvazek a Oriflame tedy dělá ve volných chvílích. Bylo vidět, že ho tato práce velmi baví. Dokázal nám, že zapojit se v Oriflame můžete i když chodíte do práce a máte rodinu. Stačí Vám jen chtít ;-)




Odpoledne nás čekaly venkovní aktivity, protože nám opravdu vyšlo počasí a bylo škoda zůstat vevnitř :-)
Večer byl připraven zábavný kvíz nejen ze světa Oriflame, získali jsme krásné odměny.




Druhý den jsme se zaměřili na budování osobní značky, a to nejen formou reklamy na sociálních sítích, ale i způsobem, jakým se prezentujeme a jak vypadáme.
Skvělá byla prezentace Petry Šestákové, která nás zavedla do světa módy a ukázala nám, co nosit a nenosit, podle aktuálních trendů. Její osobitý styl nás všechny pobavil, ale zároveň jsme si hodně odnesli :-) 
Chcete jet příště s námi? Rádi vás s sebou vezmeme ;-) Kontaktujte mě ZDE a domluvíme se na podrobnostech :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Najdete nás