2.20.2017

Ambasador Péče o pleť

Na začátku letošního roku jsem dostala jedinečnou příležitost zúčastnit se školícího programu "Ambasador - Péče o pleť". Neváhala jsem a do projektu jsem se přihlásila, protože jsem už dlouhou dobu chtěla posunout svoje znalosti v oblasti pleťové kosmetiky.
Co je program Ambasador?
Tento program je systém školení, které jsou zaměřené na rozvoj profesionálních školitelů ve třech oblastech - péče o pleť, líčení a Wellness. Nejde však pouze o to, abychom měli podrobné znalosti o produktech a jejich používání, ale také se máme naučit jak správně prezentovat, jak vést vlastní školení a rozvíjet svoje prodejní dovednosti. Naším hlavním úkolem jakožto Ambasadorů je předat naučené informace do svých linií a rozšířit povědomí a důvěryhodnost našich výrobků.
Proč jsem se do projektu přihlásila?
V Oriflame pracuji už více, než 5 let. Za tuto dobu jsem měla v ruce mnoho produktů, většinu z nich mám vyzkoušenou a spoustu jich používám denně. Co mi však chybí k tomu, abych mohla naše výrobky lépe a jednoduše doporučovat dál, jsou hluboké znalosti daných výrobků. 
Důležité pro mě také je, abych uměla výrobky správně prezentovat na setkáních mojí linie, tedy abych jim předala podstatné informace v jednoduché formě. To je další můj cíl, kterého chci díky projektu dosáhnout - naučit se správně a hezky prezentovat naše produkty a příležitosti v Oriflame.
Nedílnou součástí mojí práce lídra je pořádat pro můj tým a zákazníky školení různého typu. To je nyní asi můj největší úkol. Pořádat pravidelně školení na téma péče o pleť, doplněné i analýzou pleti přístrojem API. O těchto školeních se dozvíte více ZDE.

Jak program Ambasador probíhá?
Čekají nás celkem 3 školící dny, v Praze. Školitelkou v oblasti péče o pleť je Zuzana Teichmannová, která ve firmě Oriflame pracuje již řadu let a je ve svém oboru opravdu odbornicí. Část prezentačních dovedností měla na starost Veronika Poláčková, moderátorka a lektorka (můžete ji vidět ráno na ČT1). 
Obě dámy jsou velmi sympatické a vzdělávat se díky nim je opravdu radost.
Zajímá-li vás více informací o tomto programu, kontaktujte mě ZDE.


















Žádné komentáře:

Okomentovat

Najdete nás