11.14.2016

Tipy na dokonalý makeup

Nedávno se mi do ruky dostal na vyzkoušení matující makeup Matte Velvet od Oriflame, z řady The ONE. Řekla jsem si, že by to pro mě mohl být konečně vhodný makeup, jelikož mám pleť mastnější. Hledala jsem dlouho, který mi bude vyhovovat - a tento je výborný! :-)

Balení je jednoduché a elegantní, vyhovuje mi tato aplikace, kdy si můžu dát přesně tolik, kolik chci. Balení má 30 ml, tedy standart a k dostání je v pěti odstínech

Co se týče složení, je to opravdu lehoučký makeup, který nedělá skvrny a dodává pleti sametový vzhled. Velké plus je podle mě i SPF 20, což oceníme nejen v létě, ale právě i teď v zimě. Pleť je vystavena okolním vlivům více, než si myslíme. V zimě také svítí sluníčko a pleť je tak potřeba chránit. S tímto makeupem tedy máte navíc i potřebnou ochranu.
Výdrž makeupu je podle mě velmi dobrá! Po zafixování pudrem vydržel celý den tam, kde měl. 

A právě fixační pudr The ONE je dalším tipem do Vaší beauty taštičky. :-)
Jedná se o sypký pudr, vyráběný ve třech odstínech. Já jsem si vybrala odstín Translucent, tedy "bílý" transparentní. Právě tento odstín je výborný proto, že se hodí pro jakýkoliv tón pleti - od bledulky po opálenou pleť. Já ho tedy používám celoročně a nemůžu tak šlápnout vedle. Určitě se nebojte, že byste byla bílá - pudr se přizpůsobí Vašemu tónu pleti. 
Jedná se o sypký pudr, což není úplně nejvhodnější do kabelky nebo na cestování - to radši sáhnu po kompaktním pudru, jako je například tento matující pudr (o něm někdy příště :-) ).
Výdrž sypkého pudru je super, s drobnými korekcemi vydrží téměř celý den. Na aplikaci doporučuji určitě štětec.  

Dnes jsem Vám tedy představila dva produkty Oriflame a doufám, že Vám tím pomůžu při Vaší volbě :-) Máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte napsat do komentářů. 
Pokud byste o produkty měli zájem, prohlédněte si aktuální katalog Oriflame, kde můžete rovnou podat elektronickou objednávku :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Najdete nás